Gegužę asociacijai „Mano miestas Klaipėda“ (MMK) paskelbus akciją „Klaipėdiečių dovana Klaipėdai“, vis daugiau įmonių ir pavienių asmenų pareiškia norą prisidėti prie gražios iniciatyvos ir nors maža dalele prisidėti prie dovanos uostamiesčiui – gimtadienio fejerverko. Akcijos koordinatorius, MMK Valdybos Strateginio komiteto narys Raimondas Bieliauskas, atidžiai stebintis specialią akcijos sąskaitą, labai nudžiugo birželio 19 d. atradęs net 100 Lt įnašą iš privataus asmens – ponios Eglės Kundrotienės. R. Bieliauskas teigė, kad toks palaikymas labai džiugina ir parodo, kad ši iniciatyva randa teigiamą atgarsį tarp miestiečių.

Likus mėnesiui iki miesto gimtadienio, prie akcijos prisideda vis daugiau įmonių. Rotary klubo „Concordia 1826“ narys Arūnas Tuma atsiliepė į iniciatorių kvietimą ir tapo akcijos „Klaipėdiečių dovana Klaipėdai“ ambasadoriumi. Jo dėka pasirašytos paramos sutartys su 4-iomis Uostamiesčio įmonėmis (UAB „Kaminera“, UAB „Borta“, UAB „KLASCO ekspedicija“ ir UAB „Logista“), kurių bendra vertė 12 tūkstančių litų.

UAB „Kaminera“, viena iš stambiausių ekspedicinių firmų Lietuvoje, turinti padalinius ne tik Klaipėdoje, bet ir Vilniuje, Minske ir Maskvoje, nusprendė paskatinti iniciatyvą šiai dienai didžiausia suma. Birželio 22 d. ji pervedė 3000 Lt. UAB „Borta“, teikianti krovinių pervežimo ir ekspedijavimo paslaugas, taip pat nusprendė įteikti Klaipėdai nemažą dovaną. 760 metų sukakties proga birželio 25 d. į specialią akcijos sąskaitą jie pervedė 2000 Lt. UAB „KLASCO ekspedicija“, teikianti transporto ekspedicines paslaugas, ir transporto agentūra UAB „Logista“, užsiimanti logistika ir ekspedijavimu, taip pat patvirtino ketinančios artimiausiu laiku papildyti Klaipėdos fejerverko taupyklę. Visas šių įmonių įnašas taps dalimi grandiozinio fejerverko, pradžiuginsiančio klaipėdiečius ir miesto svečius rugpjūčio 1 d.

Akcijos koordinatorius R. Bieliauskas nuoširdžiai dėkojo naujajam iniciatyvos ambasadoriui A. Tumai ir Klaipėdos įmonėms, susibūrusioms šiam gražiam tikslui. Jis kviečia prisidėti ir kitas Uostamiesčio organizacijas ir primena, kad visi norintys prisidėti prie akcijos, gali pasikviesti į svečius asociacijos „Mano miestas – Klaipėda“ atstovus kartu su keliaujančia dovanų dėžute arba pervesti pasirinktą pinigų sumą į specialiai šiai akcijai Klaipėdos kredito unijos atidarytą sąskaitą.

Prie akcijos gali prisidėti ir kiekvienas savo miestą mylintis klaipėdietis. Norintieji, visą akcijos laikotarpį gali siųsti SMS žinutes trumpuoju numeriu 1670 su tekstu Klaipeda2, Klaipeda5 arba Klaipeda10 arba pervesti pasirinktą pinigų sumą į minėtąją sąskaitą, kuri yra aptarnaujama visiškai nemokamai. Akcija tęsis iki rugpjūčio 1 d. 11 val.

Šiuo metu akcijos „Klaipėdiečių dovana Klaipėdai“ specialioje sąskaitoje yra 7082 Lt.

Daugiau informacijos apie akciją galite rasti tinklapyje www.mmk.lt.

 

MMK informacija