Asociacija „Mano miestas Klaipėda“ ir ugniagesiai gelbėtojai parūpino Tauralaukyje gyvenančiai šeimai malkų ir dūmų detektorių, o Klaipėdos samariečių bendrija įteikė maisto davinį. Tai palengvins Petro Kazbaro, auginančio nuo mažens tris vaikus ir prižiūrinčio aštuoniasdešimtmetę savo motiną, dalią.

   Malkų padovanojo bendrovės „Baltmedis“ savininkas ir vadovas, asociacijos valdybos narys Tomas Kasperavičius. „Kadangi mano bendrovė užsiima medienos eksportu, galiu šiek tiek parūpinti malkų stokojantiems. Negali nejaudinti puikus tėvo, kuris pats vienas augina vaikus, pavyzdys. Nepadėti tokiems žmonėms būtų neteisinga“, – sako T.Kasperavičius.

    Atvežti trys kubai malkų, kurių turėtų pakakti šildyti šeimos būstą šią žiemą. Klaipėdos apskrities priešgaisrinė gelbėjimo valdyba padovanojo ir instaliavo autonominį dujų detektorių. Dabar kambarių kūrenimas bus ir saugus. Klaipėdos samariečių bendrijos vadovė Vilija Toliušienė, įteikdama maisto produktų „lauknešėlį“, negailėjo gražių žodžių apie šią šeimą.

     P. Kazbaras užaugino vieną dukrą, kuri jau pilnametė. Namie dar reikia rūpintis šešiolikmečiu sūnumi Petru ir trylikamete dukra Brigita.

   „Klaipėda – tai visų pirma čia gyvenantys žmonės. Jų gerovė negali nerūpėti ir mūsų asociacijai. Todėl džiaugiamės savo narių iniciatyvomis bei socialinių partnerių supratingumu“,- teigia asociacijos „Mano miestas Klaipėda“ prezidentas Aleksas Bagdonavičius.

           

DSCN1098