Kviečiame Jus į tradicinę pavasarinę asociacijos “Mano miestas Klaipėda” sueigą, kuri vyks kitą pirmadienį, t.y. 2017 m kovo 27 d. 17:30 val. Klaipėdos valstybiniame muzkiniame teatre, adresu Danės g. 19, Klaipėda.

Sueigos tikslas – pristatyti asociaciją miesto bendruomenei, papasakoti asociacijos draugams apie nuveiktus darbus ir informuoti apie tai, ką dar asociacija planuoja nuveikti šį pavasarį. Kartu tai puiki proga paraginti miestiečius jungtis prie asociacijos “Mano miestas Klaipėda” projektų ir toliau kartu daryti gerus darbus mūsų visų mylimam miestui.

Tradiciškai sueigos metu asociacijos bendruomenę papildo nauji asocijuoti nariai, pasirašomos bendradarbiavimo sutartys su socialiniais partneriais, asociacijos vertybėmis pasidalina vienas iš Prezidentų klubo, kurį sudaro visi kadenciją baigę asociacijos Prezidentai, narių.

Asociacijos sueigos rengiamos vis kitose Klaipėdos vietose, taip pabrėžiant jų autentiškumą ir svarbą miestui. Šiai sueiga duris atvėrė asociacijos socialinis partneris – Klaipėdos valstybinis muzikinis teatras, su kuriuo beveik prieš metus asociacija pasirašė bendradarbiavimo Klaipėdos labui sutartį. Džiaugiamės ir nekantriai laukiame paviešėti teatre. Kviečiame ir Jus kartu.

Sueiga vyks 2017 m. kovo 27 d.

Sueigos svečių laukiame nuo 17 val.

Sueigos pradžia 17:30 val.

Sueigos pabaiga 19:00 val.

Vieta – Klaipėdos muzikinis teatras, adresas Danės g. 19, Klaipėda.