Gerbiamas Mere, Klaipėdos miesto tarybos nariai, Asociacijos „Mano miestas Klaipėda“ prezidentų klubo nariai, gerbiami svečiai, mieli klaipėdiečiai, atskirai noriu kreiptis į kadenciją baigusį asociacijos „Mano miestas Klaipėda“ prezidentą Gintarą Bendžių ir jo komandą – ačiū Jums už Jūsų nuveiktus darbus asociacijos ir Klaipėdos labui.

„Mano miestas Klaipėda“ asocijuotų narių valia kitus 12 mėnesių eisiu asociacijos prezidentės pareigas. Tai – didelė garbė, bet kartu ir įpareigojimas, įpareigojimas visomis asociacijos įstatų man suteikiamomis galiomis telkti asociacijos bendruomenę geriems ir jau tradiciniais tapusiems darbams Klaipėdai, kad kuo daugiau klaipėdiečių, įkvėptų mūsų bendruomenės narių ir mūsų partnerių, pasijustų savo miesto šeimininkais, su atsakomybe ir pasididžiavimu: juk tai mano miestas – Klaipėda.

Esu tikra, kad nuo mūsų pastangų šiandien, čia ir dabar, priklauso, kokiame mieste gyvensime rytoj, ar jame liks gyventi mūsų vaikai, ar į Klaipėdą grįš ją palikę klaipėdiečiai. Tik pagalvokime, koks patrauklus gyventi bus mūsų miestas, jei kiekvienas iš mūsų, 150 000 klaipėdiečių, bent po valandą per mėnesį skirsime savo miesto puoselėjimui. Neatsitiktinai net kelis metus iš eilės Mano miestas Klaipėda ragino klaipėdiečius “Skirkime savo valandą Klaipėdai“, prieš tai skelbė, kad „Klaipėda – tai miestas, kuriame gera gyventi“. Šiandien asociacijos šūkis – „Laukiame sugrįžtančių“.

Na, o jų kartu su manimi laukia asociacijos „Mano miestas Klaipėda“ 8 – ųjų veiklos metų valdyba, kurią dabar Jums ir pristatysiu:

  1. Asociacijos Mano miestas Klaipėda viceprezidentas, asociacijos Švietimo grupės vadovas Aleksas Bagdonavičius;
  2. Asociacijos sekretorius Dovydas Sakalauskas;
  3. Valdybos narė, kuruojanti Švietimo grupės veiklą Rita Borta;
  4. Valdybos narė, kuruojanti asociacijos Verslo grupės veiklą, Indrė Razbadauskaitė;
  5. Valdybos narys, asociacijos Politikos grupės vadovas Elijus Vainauskas;
  6. Valdybos narys, veikiantis asociacijos Politikos grupėje Saulius Liekis;
  7. Valdybos narė, asociacijos Kultūros grupės vadovė Teresė Žiorniakienė;
  8. Valdybos narys, asociacijos Kultūros grupės kuratorius Remigijus Žiogas;
  9. Valdybos narys, kadenciją baigęs prezidentas Gintaras Bendžius.

Na ir, be abejo, gausus būrys asociacijos „Mano miestas Klaipėda“ narių.

Tegu mūsų geri darbai paskatina išvykusius grįžti į Klaipėdą!

Prezidentė Indrė Butvilė

2016 m. birželio 13 d.