Birželio 15 d. vakare, po dienos darbų, Asociacijos „Mano miestas – Klaipėda“ nariai skubėjo į visiems svarbų renginį – organizacijos gimtadienį, kurio metu turėjo būti inauguruotas naujai išrinktas prezidentas Gintaras Bendžius.

Šventė ir iškilminga ceremonija buvo surengta uostamiesčio simbolio – burlaivio „Meridianas“ – denyje. Visus susirinkusius pasveikino MMK prezidentė Virginija Beliauskienė, kuri pristatė veiklos ataskaitą, padėkojo valdybai ir visiems nariams už sumanymų palaikymą, idėjas bei atsakingumą ir geranoriškumą jas įgyvendinant. Iškilmingai pristatytas naujasis MMK prezidentas Gintaras Bendžius priėmė perduotas jam regalijas ir padėkojo už pasitikėjimą bei pažadėjo aktyviai veiklai vienyti visus klaipėdiečius, kuriems rūpi Klaipėda.

Gimtadienio šventėje dalyvavo garbūs svečiai ir įvairių miesto nevyriausybinių organizacijų atstovai, kurie tardami sveikinimo žodžius, dėkojo Asociacijai „Mano miestas Klaipėda“ už bendradarbiavimą ir pagalbą, ieškant kelių aktualiausioms miesto problemoms spręsti. Miesto meras Vytautas Grubliauskas pasidžiaugė, kad Asociacijos nariai vienija miesto gyventojus geriems darbams bei siekia, kad mūsų miestas pirmautų Lietuvoje ekonominiu, socialiniu bei kultūriniu aspektais, ir palinkėjo sėkmės kuriant Klaipėdos, kaip modernaus ir šiuolaikiškai besitvarkančio miesto, įvaizdį.

Dėkojame visiems dalyvavusiems šventėje ir linkime didelės sėkmės naujajam Asociacijos prezidentui!