Asociacija „Mano miestas Klaipėda“ – visuomeninė,  ne politinė organizacija, vienijanti miesto gyventojus aktyviai veiklai, pastebinti ir viešai įvardijanti aktualiausias miesto problemas, ieškanti kelių joms spręsti, siekianti, kad  mūsų miestas pirmautų Lietuvoje ekonominiu, socialiniu bei kultūriniu požiūriu, kurianti Klaipėdos, kaip modernaus, šiuolaikiškai besitvarkančio miesto, įvaizdį.

Mūsų partneriai: KIBC ( Klaipėda international bisiness club), Klaipėdos jaunimo centras, Klaipėdos darbdavių asociacija, Mokslo ir technologijų parkas, RK Concordia 1862. Mus palaiko  Klaipėdos miesto žiniasklaida ir visuomeniniai veikėjai.

Mums svarbu kaip ir kokioje aplinkoje mes gyvename. Esame pasirengę dirbti dėl gražesnio miesto, sėkmingesnio verslo, aukštesnės paslaugų kokybės, socialinės aplinkos.

Asociacijos strateginis tikslas – subalansuota ir darni keturių pamatinių miesto sričių plėtra. Pagrindinės veiklos kryptys: pajamos ir turtas, galia ir įtaka, švietimas, kultūra ir sportas. Vadovaujantis šiomis kryptimis įkurtos keturios darbo grupės: verslo, politikos, svietimo bei kultūros. Kiekvienais metais asociacija "Mano miestas Klaipėda" organizuoja ir kviečia visus klaipėdiečius – rudenį – į lapų grėbimo, žiemą – į sniego kasimo akcijas.

Jau penkerius metus iš eilės verslo grupė, remiama  bendrovės "Philip Morris Lietuva" rengia verslumo skatinimo konkursą "Užaugink verslo ideją", kuri kiekvienais metais pritraukia vis daugiau jaunų žmonių, uostamiesčio studentijos pasivaržyti kuriant, analizuojant įmonių verslumą.

Per savo penkerius gyvavimo metus asociacija "Mano miestas Klaipėda" surengė ne vienus politinius debatus, kuriuose miesto žmonės galejo betarpiškai pabendrauti su politikais, kandidatuojančiais į miesto savivaldą, Lietuvos Seimą ar į Europarlamentą. 2012-ųjų vasarą asociacija su rėmėjų pagalba Klaipėdos miesto jubiliejaus proga padovanojo šventinį fejerverką, klaipėdiečius pakvietė pasiklausyti posmų Klaipėdai, drauge su aktoriais surengė mini spektakį " Vidudienio šauklys" .